Healing Without Borders

Wednesday, December 4, 2013

Μεθοδολογία

Η μεθοδολογία του Tong Ren βασίζεται στην ιδέα ότι όλα τα σώματα διαθέτουν τη φυσική ικανότητα να αυτοθεραπεύονται όταν η ενέργεια στο σώμα κυκλοφορεί  ανεμπόδιστη.

Συνδυάζει σημαντικά στοιχεία της δυτικής ιατρικής ανατομίας και φυσιολογίας  με την κατανόηση της ενέργειας με βάση την κινέζικη ιατρική. Ο practitioner του Tong Ren στέλνει  θεραπευτική ενέργεια στα μπλοκαρισμένα σημεία του θεραπευόμενου , καθοδηγούμενος από μία κατανόηση του χάρτη των οδών του νευρικού συστήματος του ανθρώπου με βάση τη δυτική ιατρική σε συνδυασμό με την κινέζικη ιατρική και τους μεσημβρινούς.


 Η θεραπευτική ενέργεια από μόνη της έρχεται από μια ασυνείδητη παγκόσμια κοινότητα, την οποία συχνά αναφέρει ο Carl Jung και άλλοι ως το συλλογικό ασυνείδητο. Καμιά σωματική επαφή δεν απαιτείται για να μεταφερθεί η ενέργεια. Τρέχουσες ανακαλύψεις στην κβαντική φυσική και μέρος της φυσικής υπόσχονται μία καλύτερη επιστημονική κατανόηση  αυτού του φαινομένου κατά το οποίο ο ασθενής θεραπεύεται συγχρονιζόμενος  με τις συλλογικές πληροφορίες του προτύπου της ανθρώπινης υγείας.


Οι practitioners του Tong Ren βασίζονται στη διάγνωση του ιατρού για την ασθένεια και κινούνται με βάση τις ιατρικές εξετάσεις  για αντικειμενικές αποδείξεις της εξέλιξης. Το Tong Ren παρέχει ένα συμπληρωματικό μονοπάτι στην υγεία. Οι  practitioners του Tong Ren δεν κάνουν διάγνωση, δεν συνταγογραφούν , δεν υπόσχονται θεραπείες ούτε αντεπιτίθενται στις  συμβουλές της παραδοσιακής ιατρικής.